skip to Main Content
SUMMERSCHOOL18(2)

S’aproximen les vacances d’estiu dels nostres fills, gairebé tres mesos d’inactivitat que és difícil compaginar amb els nostres horaris de treball. Què podem fer amb ells perquè no s’avorreixin a casa?

La SUMMER SCHOOL és la forma ideal perquè els nostres fills aprofitin les llargues vacances d’estiu en un entorn social on a més de divertir-se i aprendre gaudint, adquireixen els valors essencials de convivència i socialització.
La SUMMER SCHOOL a més té l’avantatge que els nins aprenen anglès sense estudiar, sense esforçar-se, d’una forma lúdica mentre estan realitzant activitats amb les quals gaudeixen al costat de molts companys amb els quals inevitablement aprenen valors socials com l’empatia, la companyia, el treball en equip i l’autonomia.
És per tant la manera ideal perquè es diverteixin, madurin i convisquin millorant la seva capacitat de comunicació, i a més millorant el seu nivell d’anglès.

BENEFICIS PER ALS NENS

A la SUMMER SCHOOL no solament es soluciona el problema de tenir a casa els teus fills, sinó que aquests obtindran una sèrie de beneficis que els faran voler repetir l’experiència. La convivència amb altres nins de la seva edat al costat de l’experiència i qualificació dels professors i monitors els aportaran principalment:

· Socialització: perquè potenciaran valors com la cooperació i el treball en equip, despertant el sentiment de grup i la sensació de companyonia.
· Millora de l’habilitat de comunicació: a causa que durant l’estada a l’escola hauran de relacionar-se amb els seus companys i monitors molt més del que es fa en el col·legi durant el curs escolar. Aquest aspecte es potencia àdhuc més si l’idioma a utilitzar és l’anglès perquè l’esforç de comunicació augmenta i aconsegueix grans avanços en aquesta llengua.
· Respecte i tolerància: a les escoles d’estiu solen haver-hi nins de diverses cultures, ètnies, estrats socials i races, amb el que els nostres fills aprenen a respectar els seus costums i ser tolerants.
· Independència i autonomia: els nins s’adapten a prendre decisions per si mateixos en estar integrats en un grup d’iguals, cosa que no podrien fer si estan a casa depenent dels seus pares o padrins. Aprenen a realitzar activitats de convivència que mai han realitzat perquè a la seva casa ho fan els pares.
· Augment de l’empatia: ja que en estar relacionant-se amb altres nens comparteixen idees, sentiments, problemes i il·lusions.

· Desenvolupament de destreses: en realitzar nombroses activitats lúdiques s’aprenen moltes experiències noves, es desenvolupen qualitats físiques a causa de les pràctiques esportives, etc.
· Entreteniment assegurat: a causa de la gran varietat temàtica de les activitats que es realitzen en una escola d’estiu (tallers tecnològics, esports, excursions culturals, visites a la naturalesa, teatre, jocs, etc.)
· Evita el sedentarisme: al contrari d’estar a casa veient televisió o jugant a videojocs, a les escoles d’estiu es potencia les visites a la naturalesa (bosc, platja, etc.) i la pràctica d’esports per al desenvolupament físic.
· Vivència de noves experiències: tant per les relacions socials com per les activitats que mai han practicat anteriorment.
· Atenció personalitzada: els qualificats equips de professors i monitors tenen l’habilitat de comunicar-se amb els nins d’una forma diferent i donar pautes diferents en funció de la personalitat i necessitats d’aquells.
· Aprenentatge de l’anglès: és fonamental triar una escola d’estiu on la immersió lingüística sigui total ja que algunes són bilingües distribuint l’idioma per professors i monitors. Perquè la millora en el domini de l’anglès sigui més efectiva la convivència a l’escola ha de ser total utilitzant-se para totes les activitats.
· Finalment, i el més important, tot l’anterior ho aconsegueix el nen sense esforços, sinó tot el contrari, jugant i divertint-se.

BENEFICIS PER ELS PARES

Evidentment els pares també es veuran reconfortats per tenir als seus fills en la Summer School:
· Solucionen el problema de la incompatibilitat dels seus horaris laborals i els de els nens.
· No han de molestar als padrins.
· Agrairan els avanços que els nens van tenint en l’aprenentatge de la llengua anglesa i en les relacions socials i en autonomia.
· Gaudiran escoltant les noves experiències que els seus fills els explicaran, i d’estar amb ells després d’un temps fora.
· Si el papà o la mamà està a casa no tindrà el treball de cuidar als nens durant tota la jornada.
· Els pares també mereixen tenir un temps d’intimitat per relacionar-se.
· I seran feliços veient que l’experiència dels seus fills ha estat extraordinària.

INSCRIPCIÓ

He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Back To Top