fbpx
skip to Main Content
INGLES IDIOMAS CURSO 1 - WEB 19 - ACADEMIA MANACOR PORTO CRISTO - AAP
ICONES WEB - AAP-05

ANGLÈS PER A ADULTS TOTS ELS NIVELLS

Amb els nostres cursos d’anglès tindràs la possibilitat d’accedir al nivell que més et convingui. Des de començar amb un nivell bàsic fins perfeccionar l’idioma o aconseguir el teu títol oficial. En tot moment estaràs assessorat per un equip de professionals que t’ajudaran a escollir el curs que més s’adapti a les teves necessitats.

NIVELL INICIAL

2/10/19 a 3/03/20
Horaris a consultar
Acadèmia Porto Cristo
2/10/19 a 3/03/20
Horaris a consultar
Acadèmia Manacor

NIVELL INTERMIG

2/10/19 a 3/03/20
Horaris a consultar
Acadèmia Porto Cristo

NIVELL AVANÇAT

Horaris a consultar

Les nostres classes estan integrades per un nombre reduït d’alumnes, el que permet un contacte més proper amb el professor i un seguiment personalitzat de cada alumne.
Es tracta de lliçons dinàmiques i interactives, en les quals es fomenta la participació de cada alumne amb material adaptat a cada nivell i a les necessitats dels alumnes. Són classes en les que, sense deixar de banda la part teòrica, es dóna molta importància a la part pràctica, amb supòsits pràctics, role-plays i activitats orals en què els alumnes han de posar en pràctica tot el que aprenen. Et submergiràs en l’idioma com ho faries estant a l’estranger. Escolta i comprèn, i després parla i escriu!
Aprendre un nou idioma serà més fàcil i divertit que mai amb els nostres professors nadius i llicenciats. Comptaràs sempre amb el seu suport per a qualsevol dubte i et motivaran a practicar i millorar en cada sessió.

A més, si ja tens unes bones nocions de gramàtica i el que prefereixes és simplement practicar la part oral, t’oferim la possibilitat de apuntar-te a les nostres sessions de Speaking.

SPEAKING PC

Dilluns de 19.00 a 20.00 h
Acadèmia Porto Cristo

SPEAKING M

Divendres de 18.30h a 19.30h
Acadèmia Manacor

També oferim classes personalitzades per preparar els exàmens de nivell.

CLASSES PRIVADES

Horari a consultar
Acadèmia Manacor o Porto Cristo

INSCRIPCIÓ

He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent

ANGLÈS PER A ADULTS

Back To Top