fbpx
skip to Main Content
APTIS INGLES IDIOMAS - WEB 20 - ACADEMIA MANACOR PORTO CRISTO - AAP
ICONES WEB - AAP-05

APTIS

L’Aptis és un examen per a adults a partir dels 16 anys, que avalua les capacitats de la lengua inglesa: expressió oral, comprensió auditiva, comprensió lectora i expressió escrita.

INICI

Dates previstes al juliol i agost

Pendents de confirmar

PREPARA’T PER AL TEU EXAMEN APTIS

Hi ha diverses versions d’Aptis. Aptis General i Aptis for Teachers són aptes per a persones que necessiten demostrar un nivell d’anglès A1-A2-B1-B2-C.

A QUI VA DIRIGIT L’APTIS?

Professors: Aptis for Teachers és una variant de l’Aptis General. S’ha dissenyat específicament per ajudar els professors i altres candidats que treballen en el sector educatiu. El fan servir els professors per certificar el seu nivell d’anglès, en general per l’Habilitació Lingüística (pas previ B2) o com a requisit d’entrada o sortida per a un curs d’educació superior.
Organitzacions: Tant si la teva organització necessita uns nivells de referència d’anglès que permetin avaluar els treballadors per al seu ascens professional, valorar els progressos dels programes formatius o filtrar candidats en processos de contractació, l’Aptis pot ser una eina força útil.

JOVES

Què és?

·L’Aptis per a Joves és una eina d’avaluació de l’anglès desenvolupada pel British Council i dissenyada específicament per a adolescents entre 13 i 17 anys.
·Els joves són avaluats a través de temàtiques i escenaris amb què se senten identificats, com per exemple les xarxes socials, els deures o esdeveniments i esports escolars, i això fa que s’enfrontin a la prova amb més confiança. Aquesta forma moderna de plantejar la prova permet que els candidats puguin demostrar completament els seus coneixements d’anglès i que se centrin en les seves habilitats lingüístiques.
·L’Aptis per a Joves es pot integrar en els sistemes educatius actuals, la qual cosa permet avaluar els coneixements d’anglès dels alumnes de manera efectiva i eficient al llarg del temps.
·Les escoles, centres d’idiomes i organitzacions públiques i privades poden decidir si és la versió per a ordinador o la versió en paper la que millor s’adapta a les seves necessitats.
·Amb el seu plantejament divertit i modern, l’Aptis per a Joves és una prova del segle XXI dissenyada per a ments del segle XXI.

PER QUÈ TRIAR L’APTIS PER A JOVES?

·L’Aptis per a Joves t’ajudarà a preparar els teus alumnes. Els resultats de la prova et proporcionen una qualificació del MECR per a cada competència lingüística i una qualificació global si necessites la prova de les 4 competències.
·Podràs optimitzar l’aprenentatge dels alumnes d’acord amb el seu domini de l’idioma i identificar les habilitats que necessiten desenvolupar.
·Podràs decidir si els teus alumnes estan preparats per presentar-se a exàmens reconeguts internacionalment, com l’IELTS, i per participar en programes d’estudis i estades a l’estranger.
·L’Aptis per a Joves t’ajudarà a avaluar els programes d’aprenentatge i els progressos dels teus alumnes al llarg del temps.
·L’Aptis per a Joves – Quatre Competències (Four Skills) està supervisat i garantit pel British Council Espanya.
·L’Aptis per a Joves és flexible: pots triar la data que millor s’adapti a tu o a la teva organització.

LLOC D’IMPARTICIÓ

LOGO1 WEB - AAP

ACADÈMIA MANACOR i PORTO CRISTO

INSCRIPCIÓ

He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent

APTIS

Back To Top