fbpx
skip to Main Content
CORREOS CURSO 1 - WEB 19 - ACADEMIA MANACOR PORTO CRISTO - AAP
ICONES WEB - AAP-03

PREPARACIÓ OPOSICIONS CORREUS

Es convoca la cobertura de 4.055 llocs de treball, com a personal laboral fix, pertanyents al Grup professional IV, Personal Operatiu.

CATEGORIES

Repartiment, Agents de classificació i atenció al client.

SISTEMA DE SEL·LECCIÓ

2 exàmens tipus test (general i específic) sobre 13 temes, a més dels mèrits.

INICI

3/09/2020

DIJOUS DE 19.30 A 21.30h.

TEMARI

Tema 1. Productes i serveis postals (ordinaris i registrats).
Tema 2. Paqueteria i e-Commerce.
Tema 3. Valors afegits i serveis addicionals.
Tema 4. Diversificació i altres serveis que es presten en oficina.
Tema 5. Transformació digital a Correus.
Tema 6. Altres productes i serveis.
Tema 7. Processos d’admissió.
Tema 8. Processos de tractament i transport.
Tema 9. Processos de lliurament.
Tema 10. Eines corporatives (IRIS, SGIE, PDA i altres).
Tema 11. La relació amb el client: atenció i qualitat.
Tema 12. Correus: marc legal, organització i estratègia.
Tema 13. Igualtat i violència de gènere. Seguretat en la informació (LOPD). Prevenció de blanqueig de capitals. Compromís ètic i transparència.

MÈRITS

· Antiguitat total a Correus: en qualsevol lloc, comptant només els darrers 7 anys, 0,04 per mes complet, amb un màxim de 2’88 punts
· Acompliment del lloc sol·licitat a la mateixa província: comptant només els darrers 7 anys, 0,075 per mes complet. Màxim 3 punts.
· Per la pertinença a les borses d’ocupació del lloc i província sol·licitats
· Per titulacions universitàries o Formació Professional de Grau Superior en les famílies professionals de “Administració i gestió”, “Comercial i Màrqueting” i “Informàtica i comunicacions” (3 punts).
· Per la possessió del títol de Formació Professional Grau Mitjà de les famílies professionals de “Administració i gestió”, “Comercial i Màrqueting” i “Informàtica i comunicacions” (1’50 punts).
· Cursos de formació relacionats. Amb un màxim de 8 punts. es valoraran els següents cursos: Curs de Digitalització Bàsic (1 punt), Curs de Digitalització Avançat (1 punt), Curs de Correus al Servei del client (1 punt), Curs d’Excel bàsic personal operatiu (1,75 punts), Curs d’Iris V6 usuari atenció al client (1 punt), Curs de Tècniques de Venda (2,25 punts).

PREGUNTES FREQÜENTS

Com són les proves?

Prova comuna per a tots els llocs de Correus i Prova específica segons es vulgui optar per Repartiment i Agents de Classificació o per a Atenció al Client. Tenen caràcter eliminatori, i es pot presentar en ambdues específiques.

Dificultat, i quanta gent es presenta?

En una oposició sempre s’ha de treure molt bona nota, tot i que al haver-hi moltes places se suposa que el tall serà més baix i pel que fa a la gent en l’anterior per cobrir 1.606 places van presentar la instància aproximadament 125.000 però únicament es van presentar a l’examen 62.055 (un 49,75%).

No tenc molts mèrits, tenc possibilitats?

Aquest any hi ha moltes més places, de manera que serà més fàcil; amb una nota alta a l’examen i 1 o 2 punts de mèrits pel carnet, si que tens moltes possibilitats.
La nota de tall en la convocatòria passada va ser per a totes les províncies de 68 preguntes correctes de l’examen. Previsiblement, gairebé amb el doble de places, baixarà.

CRONOLOGIA ANTERIOR CONVOCATÒRIA:

Oferta:30/12/2016

Bases: 19/04/18

Instàncies 26/06/18

Exàmen 30/09/18

Incorporació febrer 2019

Aquest any s’ha publicat l’oferta el 26 de desembre, però una vegada que es publiqui la convocatòria l’examen s’ha de fer en uns 3 mesos, comença a preparar-te com més aviat millor.

LLOC D’IMPARTICIÓ

LOGO MANACOR WEB - AAP

ACADÈMIA MANACOR

INSCRIPCIÓ

He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent

PREPARACIÓ OPOSICIONS CORREUS

Back To Top