fbpx
skip to Main Content
REFORÇ ESCOLAR - NOVA WEB 18 - AAP
ICONES WEB - AAP-02

REFORÇ ESCOLAR

Fa anys que les Acadèmies Manacor i Porto Cristo oferim reforç escolar per a alumnes de totes les edats, però també és cert que hem anat construint una forma de fer feina que s’ajusta a les necessitats actuals dels nostres clients. Això vol dir que, no només ens limitam a donar una mà als alumnes amb els seus deures i exàmens, sinó que treballam per a que aprenguin a ser conscients del seu procés d’aprenentatge i facin seus recursos i eines que estan al seu abast però que no sempre coneixen.

DATES

MATRÍCULA OBERTA

DE DILLUNS A DIVENDRES

MANACOR

DE 15.30 A 19.30 h

PORTO CRISTO

DE 15 A 19 h

Característiques dels grups

Diversitat horària. En el moment d’inscriure’s, l’alumne pot triar la quantitat d’hores setmanals que vol fer , així com els dies en què vol venir.

L’atenció és bastant individualitzada. Durant l’estona de temps que dura la classe (1h.), l’alumne comparteix al professor amb un màxim de 5 alumnes més, el que permet que cada alumne pugui seguir el seu propi ritme i treballar les seves pròpies necessitats.

Programa de reforç a mida. En funció de les necessitats inicials, s’establirà una programació adaptada a cada alumne, seguint en tot moment, la programació de l’escola.

L’assistència a les classes està controlada diàriament i informem als pares o tutors en cas de que es produeixi un retard o una absència injustificada.

Així mateix, es duu a terme un seguiment i control dels continguts treballats, els quals es registren a la carpeta de seguiment de cada alumne.

Els professors són titulats universitaris amb àmplia experiència i especialitzats en impartir classes de reforç.

La coordinadora del Departament de Reforç Escolar es posarà en contacte amb l’escola (alumnes de primària i ESO), prèvia autorització de la família, per tal de fer un seguiment conjunt i mantenir una coordinació amb l’escola de l’alumne.

MÈTODE D’ENSENYANÇA

Es basa en tenir present que cada alumne és diferent i que cada assignatura ha de ser estudiada de manera distinta.

· Pel que fa a les matemàtiques, centram els nostres esforços en que l’alumne no treballi de forma mecànica, sinó que entengui els problemes i enunciats.

· Quant a l’anglès, no només repassam la feina feta a classe, sinó que també pretenem que l’alumne aprengui l’idioma d’una forma natural i senzilla.

· Les assignatures on s’han d’aclarir conceptes són treballades amb diverses tècniques d’estudi.

· Pel que fa a l’elaboració de treballs oferim unes pautes per millorar la recerca d’informació i la presentació.

LLOC D’IMPARTICIÓ

ACADÈMIA MANACOR I PORTO CRISTO

INSCRIPCIÓ

He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent

REFORÇ ESCOLAR

Back To Top