fbpx
skip to Main Content
XARXES SOCIALS 1 - WEB 18 - ACADEMIA MANACOR PORTO CRISTO - AAP
ICONES WEB - AAP-28

SOCIAL MEDIA MÀRKETING ONLINE EN COMERÇ

Adquirir coneixements sobre web 2.0, Community Manager, posicionament natural SEO, màrqueting digital i eines de comunicació i publicitat 2.0

INICI

11 de gener

FINALITZA

26 de febrer

PENDENT

SECTOR DE COMERÇ I MÀRKETING
·5 Comerç
·908 Delegacions comercials de l’Ens Públic empresarial Loteries i Apostes de l’Estat setembre.
·26 Promoció, degustació, marxandatge i distribució de mostres.
·930 Administracions de Loteries

FORMACIÓ NECESSÀRIA PER ACCEDIR AMB ÈXIT A EL CURS
No requereix formació prèvia

ESPECIFICACIONS
Curs SCORM. Accessible.
Exercicis pràctics i Avaluacions integrats en Temari.
Casos pràctics d’autoavaluació com a reforç.
Inclou vídeos.

HARDWARE NECESSARI I PERIFÈRICS ASSOCIATS
Ordinador i connexió a Internet

SOFTWARE NECESSARI
El Campus Virtual funciona correctament amb els següents navegadors:

Internet Explorer: a partir de la versió 8.0
Google Chrome: a partir de la versió 22.0
Mozilla Firefox: a partir de la versió 15.0
Safari: a partir de la versió 5.0
A més, serà necessari tenir instal·lat:

Acrobat Reader, versió 6.0 o superior, o Foxit Reader, versió 2.3 o superior.
Adobe Flash Player.
Windows Media Player a partir de la versió 9

SERVEIS DEL CAMPUS VIRTUAL
Guia didàctica: S’hi marquen i expliquen les pautes, orientacions i recomanacions necessàries per al seguiment i aprofitament adequat de el curs.
Continguts: Els continguts d’aquest curs han estat realitzats per un equip multidisciplinari, entre els quals es troben experts en la matèria que es desenvolupa, pedagogs, docents i tècnics informàtics en desenvolupaments multimèdia.

En aquest curs s’ha buscat un equilibri entre el necessari rigor tècnic dels continguts i una presentació atractiva i intuïtiva que faciliti el seguiment de el curs i que constitueixi una clara opció d’aprenentatge, de manera que tot aquell que ho faci vegi satisfetes les seves expectatives: comprensió i assimilació de tot el relacionat amb les unitats desenvolupades i capacitat per aplicar aquests coneixements a la pràctica diària.

El temari d’aquest curs té un format dinàmic i interactiu, basant-se el qual podràs participar activament en el teu aprenentatge. En la construcció d’el mateix s’han utilitzat una sèrie d’icones i links, que requereixen la teva participació en el descobriment dels continguts, ja que hauràs de interactuar amb els mateixos per veure la informació. D’aquesta manera, el seguiment de el curs esdevé una experiència dinàmica que requereix d’una participació activa de l’alumne, el que facilita la rapidesa en la comprensió i ús de la informació. Això contribueix a aconseguir que el curs resulti més entretingut i no hem d’oblidar que l’entreteniment fa créixer l’interès, el qual, al seu torn, afavoreix l’atenció i concentració, que es tradueixen en majors nivells d’aprenentatge.

Activitats: Hem desenvolupat exercicis i casos pràctics interactius, integrats en els continguts, que fomenten la participació i interacció contínua dels alumnes i permeten que vagis refermant els coneixements a el mateix temps que els adquireixes, per tal que arribis totalment preparat a l’avaluació final i la superis sense dificultats.

Tutors a disposició de l’alumne:
·Un tutor de contingut expert en la matèria que li resoldrà els dubtes concrets sobre el temari i els exercicis.

·Un tutor pedagògic que l’ajudarà i motivarà al llarg de el curs. Es posarà en contacte periòdicament als alumnes informant del seu estat d’evolució i animant-los a finalitzar amb èxit el curs. També els informarà de tot el relatiu a el curs (informació d’interès, inclusió de documentació addicional a la biblioteca, etc.)

·Un tutor tècnic o webmaster que resoldrà qualsevol problema tècnic d’accés a la plataforma, registre de notes, etc.

Altres serveis. Aquests cursos disposen de tutories, correu electrònic, biblioteca (on es troben documents formatius complementaris, com el manual d’el curs), xat, Faqs, agenda i calendari, Fòrum i altres serveis inclosos al Campus Virtual.

TEMPS DE RESPOSTA
Els tutors pedagògics atendran els alumnes en un termini de 24 hores i els tutors de contingut en un termini màxim de 48 hores en dies laborables.

Titulació ESO o equivalent.

LLOC D’IMPARTICIÓ

LOGO MANACOR WEB - AAP

ACADÈMIA MANACOR

PREINSCRIPCIÓ

    He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

    Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
    consentno consent

    SOCIAL MEDIA: MÀRKETING ONLINE EN COMERÇ

    Back To Top