fbpx
skip to Main Content

Els treballadors afectats per un ERTO poden participar en cursos ON-LINE.

Els treballadors que hagin dut a terme un ERTO, així com treballadors autònoms, podran participar en la formació professional.

L’estat d’alarma, decretat per l’estat com a resultat de la Covid-19, ha portat no només als canvis econòmics i socials, sinó també a canvis en la forma en què es pot accedir a la formació per a l’ocupació. Els treballadors que hagin dut a terme un ERTO, així com treballadors autònoms, podran participar en la formació professional.

A més d’aquesta mesura, la resolució del Ministeri de Treball i Economia Social (BOE de divendres 17 d’abril), autoritza l’ús de l’“aula digital” i també permet que en els cursos dirigits prioritàriament a treballadors ocupats hi puguin participar un 40% d’aturats.

Pel que fa a la formació programada pels compromisos, poden participar tots els treballadors de les entitats, fins i tot si han declarat un Erte independentment de si era per motius econòmics, tècnics, organitzatius o de producció o derivats de força major.

Cal considerar que l’aplicació d’ un ERTO no vol dir que hi hagi un acomiadament sinó mesures o suspensions temporals que afectin el treball de la plantilla o totes. L’empresa seguirà l’activitat de manera que pugui sortir d’aquesta situació tan aviat com pugui, i superar la suspensió temporal.

Pel que fa a les fixades discontínues, la immensa majoria dels treballadors del sector turístic de les Illes podran participar en el període d’inactivitat (degut o no a ERTE o ERO).

En aquest sentit, des de l’ AAP Manacor Porto Cristo formació podem oferir pràcticament tots els nostres serveis de formació a les modalitats d’aula virtual i Online (amb sistemes com Zoom o Skype) amb la nostra plataforma de formació de Vértice Formació. També podem ajudar-los a gestionar la bonificació a la Fundae.

#erte #quedateencasa #sigueformándote #formación.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back To Top