fbpx
skip to Main Content

QUIN CURS NECESSITA LA TEVA EMPRESA?

BONIFICACIÓ DELS CURSOS

“Bonificar un curs als treballadors és invertir en la qualitat professional de l’empresa”.
Aquí tractarem de resoldre algunes de les preguntes més freqüents:

D’on surten els diners?

Totes les empreses, independentment del nombre de treballadors que tenguin, veuen aplicat a la nòmina dels seus treballadors un import que es descompta en concepte de “Formació”. Al llarg de tot l’any la Seguretat Social va acumulant aquests diners, creant una “guardiola” per a cada empresa (la quantitat de diners variarà d’una empresa a una altre en funció, entre altres coses, del nombre de treballadors). D’aquesta manera, si en acabar l’any aquests diners no s’han invertit, l’empresa perd el dret a utilitzar-los. Només és poden invertir en formació!

Suposa cap despesa per a l’empresa?

No, just ha d’avançar els diners i pagar l’import bonificable de la formació. Però aquests diners els seran descomptats de l’import a pagar en fer la declaració de l’IRPF.

Com es pot fer per bonificar una formació?

L’empresa ha de comunicar a l’escola/ acadèmia o organització formadora la voluntat de bonificar la formació a un determinat treballador (o a tota la plantilla) i l’empresa formadora li farà arribar la documentació necessària per iniciar els tràmits de sol·licitud.

Què ha de fer el treballador?

(1) Ha de comunicar a la seva empresa la voluntat de realitzar la formació i indicar-li en quina escola vol realitzar-la per, d’aquesta manera, poder iniciar els tràmits.
(2) Aprofitar l’oportunitat i treure el màxim rendiment possible de la formació que li és facilitada.

Suposa alguna despesa pel treballador?

Depèn de l’activitat formativa. Algunes són 100% bonificables, altres només una part. Sigui com sigui, cal esclarir-ho amb l’entitat formativa abans d’iniciar qualsevol tràmit per evitar imprevists.

Per què és beneficiós pels treballadors?

És una manera d’invertir en la qualitat del capital humà d’una empresa, especialitzar els treballadors i augmentar les seves habilitats i capacitats, d’aquesta manera resulten més productius a l’empresa i milloren professional i també personalment.

AAP Formació ofereix formació bonificable per a empreses. Sol·liciteu informació sense compromís!

ICONES WEB black - AAP-05

IDIOMES

ICONES WEB black - AAP-01

INFORMÀTICA

ICONES WEB black - AAP-04

HOTELERIA

ICONES WEB black - AAP-12

VETERINÀRIA

ICONES WEB white - AAP-07

BONIFICACIONS PER A EMPRESES

Tota empresa disposa d’una quota per finançar la formació dels seus empleats. L’empresa pot usar aquest crèdit per bonificar els cursos dels seus treballadors sempre que es realitzin unes gestions prèvies. Acadèmia Manacor us pot realitzar aquestes gestions perquè pugueu bonificar els cursos dels vostres treballadors i d’aquesta manera poder realitzar cursos sense cost per l’empresa (o amb un cost molt menor que el cost real dels cursos).

Quin import us podeu bonificar?

El percentatge total que una empresa es pot bonificar d’un curs depèn de diversos factors, principalment del nombre de treballadors i del crèdit disponible. Per exemple, per a empreses d’1 a 5 treballadors aquesta quantitat és de 420 euros a l’any. Contacta amb nosaltres i et calcularem exactament l’import que et pot ser bonificat.

ICONES WEB - AAP-16

10 PUNTS DE LA FORMACIÓ CONTÍNUA I GRATUÏTA

1. El nostre centre els assessora sobre la formació bonificada i els seus procediments.

2. El nostre centre els informa de la quota de formació que pertany a la seva empresa i el crèdit disponible per invertir en accions formatives.

3. El nostre centre ofereix una àmplia oferta formativa i/o li dissenya el curs que més s’adapti a les necessitats de la seva empresa.

4. L’empresa decideix el pla formatiu a realitzar i s’estableixen els termes d’execució, treballadors participants,…

5. El nostre centre els gestiona tota la documentació necessària: la conformitat del representat legal dels treballadors, les inscripcions d’alumnes,…

6. Els treballadors fan els cursos amb total garantia de qualitat (ISO 9001).

7. Al /En finalitzar el curs els treballadors reben el diploma acreditatiu.

8. El nostre centre els emet una factura per l’import del curs.

9. L’empresa realitza el pagament de la factura al nostre centre.

10. L’empresa es dedueix el preu del curs de l’import a pagar en els TC 1 en el mes acordat.

LOGO2 WEB - AAP

ESTAM A LA TEVA DISPOSICIÓ

He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent

Back To Top