fbpx
skip to Main Content
LOGO1 WEB - AAP

L’ACADÈMIA MANACOR i PORTO CRISTO

ICONES WEB - AAP-13

L’ACADÈMIA

ICONES WEB - AAP-14b

L’EQUIP

ICONES WEB - AAP-15-15

ÀMPLIA OFERTA FORMATIVA

ICONES WEB - AAP-16

HOMOLOGACIONS

ICONES WEB - AAP-18

EMPRESES COL·LABORADORES

ICONES WEB - AAP-17-17

XARXA DE TALENTS

MÉS DE 15 ANYS FORMANT

El Grup AAP Formació format per l’Acadèmia Porto Cristo i Acadèmia Manacor porta 15 anys al servei de la formació tant a nivell particular com per a empreses. La detecció de les necessitats del mercat laboral i la qualitat de la nostra formació són les nostres credencials. La nostra finalitat és la de formar a persones perquè adquireixin coneixement i experiència.

Del nostre compromís amb els nostres clients neix el portal educatiu de cursos en modalitat e-learning. Creiem que un mercat laboral cada vegada més exigent necessita noves formes d’ensenyar i aprendre, per això pots accedir al nostre ampli catàleg de cursos online amb titulació expedida per la UNIVERSIDAD ANTONIO DE NEBRIJA, en col·laboració amb Agrupació Vértice, amb els quals podràs obtenir crèdits ETCS.

AAP Formació té implantat el sistema de qualitat ISO 9001:2008 als seus dos centres i en els cursos online.

Esperem que a la nostra pàgina web trobis els serveis que més s’ajustin a les teves necessitats.

Si necessita ampliar qualsevol informació de la WEB no dubti a contactar amb nosaltres o al telèfon d’algun dels nostres centres: Acadèmia Manacor (971 84 55 99 ) o Acadèmia Porto Cristo (971 82 26 18).

Pedro Artigues i Adrover

Gerent d’AAP Formació

ON SOM?

QUI SOM?

Les acadèmies Manacor i Porto Cristo formen el grup AAP Formació, compromès amb la població de les Illes Balears per detectar les seves necessitats formatives i oferir-los cursos privats i subvencionats de qualitat.

El grup AAP Formació està format per l’Acadèmia Manacor i l’Acadèmia Porto Cristo situades a la localitat de Manacor de Mallorca (Illes Balears).
Som una empresa de formació que va néixer fa més de 15 anys amb la finalitat de detectar les necessitats formatives de la nostra població i posar al seu abast un servei d’ensenyament global.

EL NOSTRE OBJECTIU

Per això l’objectiu de AAP formació és oferir la formació que la comunitat demanda, sent el nostre públic objectiu els estudiants de tots els nivells, els particulars, els aturats, els treballadors i les empreses de la nostra terra.
Això ho aconseguim amb una àmplia oferta formativa basada en la detecció minuciosa de les exigències formatives tant del sistema educatiu com del mercat laboral. Per a això nostres dos centres d’estudis, així com la nostra plataforma online, tenen implantat el sistema de qualitat ISO 9001:2008.
La nostra finalitat, per tant, és formar als alumnes transmetent-los els coneixements i qualificacions que necessiten per desenvolupar-se com a professionals i realitzar-se personalment.

ELS NOSTRES MITJANS I EQUIP

Per aconseguir la nostra meta disposem de dos centres d’estudis perfectament equipats, aules de dimensions adequades i els equips didàctics necessaris per impartir una formació d’acord amb els mètodes pedagògics més nous.
Aquests centres estan inscrits i acreditats pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i el Servei Estatal d’Ocupació (SEPE) per impartir cursos subvencionats pel Sistema de Formació Per a l’Ocupació, basant-se en la normativa dels Certificats de Professionalitat.
A més disposem d’una de les més prestigioses plataformes online per oferir la formació a aquelles persones que per problemes de mobilitat o d’adaptació als horaris, no poden realitzar els cursos en modalitat presencial.
I per descomptat tot això no serviria de res si no comptéssim amb un equip de professionals de la docència perfectament qualificats i acreditats perquè s’ofereixi una formació d’excel·lència. Un equip format per directors, docents, pedagogs, personal d’administració i tutors, tots ells implicats en els nostres objectius formatius.

ÀMPLIA OFERTA FORMATIVA

Disposem d’una àmplia varietat de cursos per cobrir la diversitat de necessitats de totes les persones de la nostra comunitat.
En aquesta web podrà veure amb més detalli l’oferta de cursos de cada modalitat de formació, però com a visió general podem destacar:

FORMACIÓ PROGRAMADA PER A EMPRESES: som centres inscrits com a organitzadors i impartidores dels cursos que les empreses dirigeixen als seus empleats per proporcionar-los una formació contínua i d’aquesta manera puguin beneficiar-se de la seva qualificació actualitzada aconseguint que siguin més productius.
FORMACIÓ D’OFERTA PER A TREBALLADORS I ATURATS: les nostres acadèmies participen periòdicament en els plans de formació subvencionada, oferint diversos cursos dirigits tant a treballadors en actiu per al seu reciclatge permanent, com a treballadors desocupats per a la seva reinserció al mercat laboral.
CURSOS D’ACREDITACIONS PROFESSIONALS: oferim diverses accions formatives dirigides a aconseguir els carnets o acreditacions obligatòries per exercir una determinada professió, com per exemple; fitosanitaris, manipulador d’aliments, CAP, etc.
PREPARACIÓ D’OPOSICIONS: actualment l’oferta pública d’ocupació està en alça, per això *AAP *Formació, en la seva labor de detectar les oportunitats per als seus clients, ofereix formació per preparar les oposicions més interessants (Auxiliar administratiu, auxiliar d’infermeria, corporacions locals, etc.).
FORMACIÓ ONLINE: mitjançant una potent plataforma d’elearning acostem la formació a les llars dels nostres alumnes per aprendre sense haver de desplaçar-se. De manera que mitjançant una eina flexible i interactiva cadascun pugui avança al seu ritme assimilant nous coneixements. Es tracta d’una oferta de cursos online molt àmplia per cobrir totes les necessitats.
IDIOMES: en la nostra comunitat, amb el sector turístic com a motor principal de l’economia, no podria faltar una formació de qualitat en idiomes, amb docents experts i qualificacions oficials (Trinity). L’oferta de cursos d’idiomes tant privats com subvencionats és àmplia, impartint-se anglès, alemany, català, rus i francès.
SECTOR TURÍSTIC: per la mateixa raó que els idiomes, en *AAP *formació també oferim altres cursos especialitzats, ja sigui per treballar en hostaleria (governanta, manipulador d’aliments), com per a l’oci (formació de nàutica).
SUMMER SCHOOL: la nostra prestigiosa escola d’estiu en anglès, amb diversos anys d’èxit ens fa seguir millorant-la per oferir als seus fills unes vacances on es diverteixen alhora que aprenen idioma.
ALTRES CURSOS: destacant la formació en informàtica i el reforç escolar en tots els nivells. A més preparem diverses proves d’accés (competències clau, ESO, cicles formatius, universitat, etc.).

ICONES WEB - AAP-16

HOMOLOGACIONS

Amb el suport de:

ICONES WEB - AAP-18

EMPRESES COL·LABORADORES

Col·laborem amb:

ICONES WEB - AAP-17

XARXA DE TALENTS

NOM I LLINATGES (obligatori)

CORREU ELECTRÒNIC (obligatori)


VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?


PROFESSOR


ADMINISTRATIU


MÀRQUETING


COMMUNITY MANAGER


ADJUNTA CURRÍCULUM (obligatori)


He llegit, entenc i accept AVÍS LEGAL i POLÍTICA DE PRIVACITAT

Vull rebre comunicacions comercials, newsletter i notícies
consentno consent


ACADÈMIA PORTO CRISTO

   Sementera, 43

07680 Porto Cristo

  (0034) 971 82 26 18

   info@academiaportocristo.com

ACADÈMIA MANACOR

Via Portugal, 41

07500 Manacor

(0034) 971 84 55 99

info@academiamanacor.com

Back To Top